Sveriges bästa tillverkare och leverantör av IP Kameror

Asgari IP-kameror

Här på prylstaden.se finner du ett stort sortiment av IP-kameror och vi har valt att främst rekommendera IP-kameror från svenska Asgari som du kan läsa mer om på asgariofsweden.se. De bästa Asgari IP-kamerorna hittar du här hos oss på Prylstaden.

En IP-kamera från Asgari garanterar högsta kvalitet och möjliggör live övervakning på distans. I utbudet av IP-kameror från Asgari här på Prylstaden finner du:

Här på Prylstaden finner du IP-kameror för alla behov.

Vad är en IP-kamera?

En IP-kamera är en övervakningskamera som kopplas till ett nätverk - antingen trådlöst eller med nätverkskabel. Kameran registrerar allt som sker på den plats som den övervakar, och genom din telefon, surfplatta eller dator kan du följa aktiviteterna i realtid oavsett om du befinner dig i rummet intill eller på andra sidan jorden. Att ha en IP-kamera ger fantastisk kontrollmöjlighet och är en liten investering för din trygghet.

Appar för Apple och Android

Alla Asgari IP-kameror har särskilda appar för både iPhones och Androidsystem som gör hanteringen av hela övervakningssystemet busenkelt även för den mest otekniske användaren.

Det är ett komplett övervakningssystem som levereras när du köper en IP-kamera från prylstaden.se, inga extra produkter eller program behövs och installationen är mycket enkel med P2P. Man behöver inte ens öppna någon extra port i routern.

Övervaka viktiga platser och händelser

Det finns tillfällen då en IP-kamera känns särskilt behövlig och då är den ovärderlig. Ska du till exempel åka på semester och lämna ditt hem i flera veckors tid? Tänk att du ha möjlighet att när du vill logga in dig till ditt hem och ha koll på om någon oönskad aktivitet försiggår.

Äger man ett fritidshus eller en båt kan man med fördel givetvis koppla upp en IP-kamera även där, för att på samma sätt när man själv än önskar ta en titt på statusen.

Även arbetsplatsen kan utrustas med en IP-kamera. Kanske arbetar du som gruppledare utan möjlighet att alltid närvara? I så fall är en IP-kamera, dold eller synlig, ovärderlig. Eller så har du ett privat kontor som du vill försäkra dig om att ingen snokar i. Man kan utrusta utrymmen med IP-kameror av många olika anledningar.

En annan vanlig anledning till varför man väljer just en IP-kamera som övervakningssystem är för att man vill kunna ta någon på bar gärning. Städhjälp, barnvakter, hundvakter och äldrevårdare har på ett vis hedersuppdrag och det är viktigt att man känner sig trygg med personerna som arbetar i ens privata rum och med sina käraste familjemedlemmar.

Specialfunktioner

Att bara ha en kamera som står på dygnet runt är förstås en trygghet i sig, men Asgari IP-kameror är vassare än så. Med IP-kameror från Asgari kan du tidsinställa filmningar och även använda funktionen som skickar meddelande via e-mail om rörelseaktivitet sker.

Välkommen att botanisera i vårt utbud av Asgari IP-kameror och tveka inte att rådfråga oss om det är något du undrar. Här på Prylstaden har vi gedigen kunskap och erfarenhet av allt som rör övervaknings- och spionsystem.

  
Copyright Asgari of Sweden AB - All Rights Reserved 2014 Asgari of Sweden AB
Box 191 66
104 32 Stockholm
[email protected]