Sveriges bästa tillverkare och leverantör av IP Kameror

Annan övervakning

Övervakning med Asgari IP-kamera är fantastiskt effektivt och lättillgängligt, men det finns såklart också en massa andra smarta system och lösningar och olika saker passar olika behov. Här på prylstaden.se finner du alla de bästa övervakningsprylarna på marknaden - och alltid till absolut lägsta pris.

Spionprylar

Spionprylar är väldigt användbara i vardagen, för att öka kontrollen och säkerheten i hemmet, på jobbet och i relation till andra människor. Spionkameror i alla former och med alla tänkbara funktioner finns att köpa här hos oss och med vår lägsta prisgaranti kan du vila tryggt i att du får de bästa spionprylarna till de bästa priserna.

Om du misstänker att du själv observeras av spionkameror eller dold övervakning/tracking så kan våra buggdetektorer kanske vara av intresse? I takt med att tekniken utvecklas och allt mer avancerade spionsystem utvecklas, desto större blir också behovet av effektiva buggdetektorer och för att rätt ska vara rätt så finns givetvis även sådana i vårt sortiment här på prylstaden.se.

Övervakningssystem

När det kommer till vanliga övervakningssystem så finns det lågt fler än bara Asgaris fantastiska IP-kameror. På Prylstaden finner du analoga övervakningskameror, 3G-kameror, GSM-kameror, titthålskameror, dörrkameror och en rad andra effektiva övervakningskoncept. Den höga kvaliteten är den genomgående gemensamma nämnaren för alla produkter på prylstaden.se.

Trackers

En annan typ av övervakningssystem är GPS-trackern, eller spårsökaren, som den också kallas. Denna manick hjälper dig att hitta din bil om den skulle bli stulen, ditt barn om det skulle komma bort i en stor folkmassa, eller din farmor om hon råkat gå ut och inte är i stånd att hitta hem.

Vissa GPS-trackers har specialfunktioner som att man t ex kan stänga av bilens bensintillförsel via SMS, eller trycka på en knapp som går direkt till SOS. GPS-trackers har många användningsområden och är till stor hjälp om oturen skulle vara framme.

  
Copyright Asgari of Sweden AB - All Rights Reserved 2014 Asgari of Sweden AB
Box 191 66
104 32 Stockholm
[email protected]